Squashed

Caroline er 8,15 meter. De her gutter er mellem 12 og 16 meter og ligger 3 uden på stakkels Caroline.

Naturligvis skal alle fra de 3 skibe gå over Caroline hele tiden.

Jeg har brokket mig pænt meget til de forskellige kaptajner, og der er sat ekstra fendere mellem Caroline og broen. Men det er stadig ikke helt vildt fedt at blive mast af de store.

Jeg har dog advaret dem om at jeg sejler klokken 8 i morgen, så hvis ikke de er væk, kommer de til at drive rundt i havnen.

Jeg går med kniv!!!!

Spejderkniv!!!!

Spændende hvis de ikke er væk klokken 8

Det gode er dog at Caroline tipper hver gang en af dem går over, og eftersom det regner som ind i helvede, bliver taget tømt for vand helt uden indsats.

Squashed

Jeg har for øvrigt gjort Caroline ren iført badebukser imens det regnede rigtig meget. Det syntes mange tyskere var sjovt, så jeg er sikker på i selv kan finde en video på Instagram eller YouTube af det. – Please don’t!

For øvrigt har jeg hygget med et par franskmænd der var på vej til DK. De gav en rundvisning på deres flotte båd (den lige ved siden af Caroline) og en aperitif.

2 kommentarer til “Squashed”

  1. Åh stakkels lille Caroline – godt hun blev vasket og skrubbet og at kaptajnen passer så godt på hende. Go Kielerkanaldurchfahrt

  2. Iflg. – HVOR ER VI – kortet, har Caroline ikke rørt sig ud af flækken i et par dage. Så.., hvor er I egentlig blevet af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.