Clickbait straffes

Okay jeg indrømmer at titlen i morges var ret meget clickbait. At lave clickbait titler, er nok nogenlunde som at medbringe bananer på skibet. Det bringer uheld.
Det virker i hvert fald sådan.

Den lille mølle på havnen genererer 1,4 MW i 11,8 s/m

Et par timer inden jeg skulle afsted, besluttede jeg mig for at droppe det.


Vejret er i disse dage ikke for tøsedrenge, og sådan en er jeg åbenart.
Det blæser i snit 9 s/m, og bølgerne hvor jeg skulle sejle, var 1,5 til 2 meter høje. Jeg er ret sikker på at Caroline nok skal klare det, men knap så sikker på at jeg gør.
Dermed afblæst afgang.
I stedet tog jeg på sightseeing på øen.

Stort beachvolley event på stranden

Her var heldigvis masser at se på. Borkum er en såkaldt spa-region hvor tyskerne valfarter til for at drikke billig vin og ligge på stranden, hvorefter de dingler tilbage til deres MEGET dyre hoteller.

Schüttdorf er de grønne. De andre har jeg glemt hvorfra kommer. Schüttdorf tabte

Her er masser af flotte klitter med det fineste hvide sand, der i blæsten føg omkring. Jeg tog en morfar i en af klitterne, og da jeg 20 minutter efter prøvede at åbne øjnene, var mine øjenlåg som sandpapir. Tilmed lå der et fint lag sand udover hele min krop.
Var jeg blevet liggende en time, tvivler jeg på at man ville kunne se mig.

Desværre det eneste billede jeg har af sandet

De har en busrute her på den lille ø. Den betjenes af en fuldt elektrisk bus. Det var ret fedt at mærke accelerationen når den gav den fuld pedal ud af landevejen. Ufatteligt at man kan syntes det er sjovt at køre bus. Men det gik altså pænt stærkt med at komme fra 20-30 km/t til over 80 km/t.
Jeg glæder mig til jeg en dag får en elbil.

Et lille tog kører også øen rundt. Fandt dog aldrig en køreplan.

Vejret de næste par dage ser helt elendigt ud.
Så jeg er muligvis strandet på øen helt indtil onsdag, hvor vejrudsigten lover bedring.
Hvis jeg kommer afsted onsdag, bør jeg være ved fastlandet igen på fredag.

Tyskerne er tossede med de stribede strandstole. Tænker at den grønne ville pynte på Caroline?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.