Birks historie fra Dortmund

Hej det er mig Birk.

Jeg har været i badeland og i hoppeland.
I badelandet var der en stor pool og man kunne også gå udenfor og svømme.
Og i hoppelandet var der over 50 trampoliner og der var en voldgrav hvor man kunne hoppe ned i fra en stor vippe. Man landede i en voldgrav.
Der var også kung-fu bane. Det var en meget svær kung-fu bane. Der var også stikbold.

Voldgraven og kung-fu banen

Vi har også været henne ved et fodboldstadion. Det var i Dortmund. Og her var der en fanshop hvor man kunne spille fodbold og købe det spillerne fik til morgenmad. De fik müsli med mange ting i.
Der var en fodboldbane. Den spillede mig og Holger og far meget på. Der kom også en tysk dreng og han var god til fodbold. Det var godt at Holger ikke fortalte at han var Bayern München fan, fordi Dortmund er Bayern Münchens ærkefjende.

Borussia Dortmunds hjemmebane, Veltins arena

Jeg har også fået en Dortmund trøje. Det er en dansker som Dortmund har købt. Og danskeren var Delaney. Delaney er en af de bedste fodboldspillere, og trøjen var helt ny. Og jeg fik også bukserne. Trøjen og bukserne har to stjerner, og det betyder at hvis man havde vundet Bundesligaen 5 gange så havde man 2. Og hvis man havde vundet 4 gange, havde man kun 1.
Og uden for fodboldstadionet lå der en guldstjerne nede i vejen. Det var fordi de havde vundet alle tre mesterskaber på et år.

Én kommentar til “Birks historie fra Dortmund”

  1. Hold op, hvor får I oplevet mange ting , og jeg synes godt nok du ved meget om fodboldtøj. Nu håber jeg ikke dig og Holger også er ærkefjender, når I har Delayney og Lewandowski-bluser på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.