En heroisk indsat

Holger og Birk legede fint på en legeplads i havnen Yachthafen Marina Alte Fahrt. Michael og jeg havde sat os hen i Biergarten, hvor vi havde bestil juice, sodavan og øl. Da drikkevarende kom, kom drengene løbende, sådan her så de ud…

På vores vej fra den hyggelige havn fik Birk og jeg os et spil ”Pirat”.

Det lykkedes os, at klare kampen mod piraterne

Vi havde, via google, fundet en havn, hvor der var en campingplads ved siden af, vi tænkte, at der nok vil være en legeplads der. Første udfordring var dog, at komme ind til havnen. Vi kunne se, der lå større både en vores i havnen, men da vi sejlede der ind, begyndte lavvandsmåleren at slå alarm, vi mistede fart og vi var i tvivl om vi vil gå på grund. Det var ikke rigtig muligt for at vende, så vi kæmpede os vej mod broen.

Campingpladsen viste sig, at være af noget ældre dato. Tænker den havde sin storhedstid i 80’erne. Og det var de samme mennesker, der i deres ungdomstid havde købt deres flotte campingvogne, der stadig boede der. Det var faktisk sådan lidt uhyggeligt og meget specielt.

Næste dag var vi spændte på, om vi kunne komme ud af havnen. Det var ikke sådan helt godt. Vi kunne ikke rigtig få fart og den hakkede noget i det. Skruen kørte sq ikke helt godt! Vi var kun lige nået ud i kanalen før Michael sejlede os hen til kanten, hoppede i et par badebukser, tog en dykkermaske på og fandt en skarp kniv frem. Skruen have simpelthen pløjet hele indløbet til havnen op og var pakket godt og grundigt ind i søgræs eller hvad man nu kalder det.

Uhh det ser koldt ud…

Den meget heroiske dåd gjorde, at vi trygt og roligt kunne sejle videre mod Dortmund – vi var lige i et kort øjeblik ret bange for, at noget var slået skævt, løst eller andet, som vil gør, at vi ikke vil kunne sejle videre. Men vi slap med frygten.

Drengenes skole er på lejrtur i denne uge, så i bedste lejrtursstil lavede vi frokost på samlebånd. Det var vældig hyggeligt.

Der gøres klar til frokost.

Vi nåede frem til Dortmund og bliver her et par nætter. Der er vist noget med et stadion, som vi lige skal have tjekket ud.

8 kommentarer til “En heroisk indsat”

  1. Der er en årsag til, at han også går under navnet Dykker-Michael hjemme hos os. Vi bruger ham også som dykker, når Ingvild taber sin telefon i havnen, og når jeg kommer til at tabe hængelåsen til båden ned i mudderet ved vore bådplads – i øvrigt dagen efter Ingvilds uheld!! Så kommer han straks – hjælpsom som han er – med dykkermaske og badebukser og kaster sig ud i det iskolde havnebassin, som ikke just animerer til langvarige ophold med sin let brændstofskinnende overflade. Jo han er skam en rigtig dykkerhelt.

  2. Hvor i da oplever en masse Hvor langt sydpå tænker i at nå?
    Snakkede lige med farmor og vi blev enige om at spørge jer om i ikke kom et smut forbi Marselisborg lystbådehavn d. 29. Juni, så giver vi mad på restaurant Friheden fortsat god vind

    1. Hej Eike
      Det kunne ellers være hyggeligt, men tror ikke lige vi kan nå at komme til Marselisborg, desværre… Men er da sikker på, at I får en skøn fest den 29.:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.