Til angreb mod Binnenschiffe

Vi vågnede op til endnu en dejlig dag med sol. Vi pakkede cyklerne ud og cyklede ind til byen (Bad Essen). En fin lille hyggelig by. Vi vil lige undersøge om den lokale boghandler måske havde kanalsøkort. Det havde de ikke, men vi har fået bestil nogen, som vi kan hente her i Recke i morgen. I stedet blev det til en god is og tre krukker, hvor vi nu har prøvet at så krydderurter.

På kanalerne er der flere, der sejler med blomsterkrukker – vi vil også have noget.

Ved en 12:30-tiden sejlede vi videre vest på. På vejen var der lidt skole. Vi lagde ud med modellervoks. Birk øver ord på tre bogstaver og Holger på ord med lidt flere…

I starten er det hyggeligt nok
Men altså også lidt træls i længden … deraf ordet, tænker jeg…

Heldigvis var der også frikvarter, hvor der blev erklæret krig mod Binnensciffene. De nyindkøbte vandpistoler blev ladt og der blev taget sigte.

Til angreb!!

Efter krigen, skulle der lige laves lidt mere lektier… Og nu uden modellervoks. Birk øvede sig på store og små bogstaver, mens han skulle finde ud af hvilke figurer på siden, der startede med det bogstav han nu øvede sig på. Holger har en af de andre dage fundet en masse navneord på båden. Dem skulle han nu putte ind i et skema, så han fik øvet ubestemt og bestemt i ental og flertal.

Sådan ser “f”-lyden ud …

10 kommentarer til “Til angreb mod Binnenschiffe”

 1. Seje drenge Dejligt at kunne følge jer her . Vi tager til Sanderum årgang 2011 cup i dag. Bliver spændene hvordan det går ⚽️ Hils Holger og sig han er savnet.

  1. Hej Iben
   Vi har tjekket ud, hvordan det gik jer i dag. Det var da bare mega sejt og spændende Holger savner også at spille fodbold med dit hold, så I må hilse, siger han. Tak for hilsnen

 2. Hov, man kan skrive til jer søde! Det er SÅ fedt at følge jer. I er mega seje. Vi vil bare have flere fortællinger, flere historier og flere billeder!
  Knus og kys!

  1. Hey Tante.
   Tillykke med bryllupsdagen og farmordag Ja, det er smart man sådan kan skrive, det er også ret hyggeligt for os

 3. Dejlig opdatering. Det er spændende at følge Jer og jeg ønsker Jer alt det bedste.
  /Jytte

  1. Hey Jytte. Tak for det. Hyggeligt, du følger med. Håber det går sin vante gang på skolen. Du må hilse de andre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.