Så gik der tid med det

Idensen, en hyggelig havn i en meget lille by uden indkøbsmuligheder. Haffenmeister og hans familie var vældig flinke og spurgte dagligt ind til vores problemer med motoren.

Havnen i Idensen set fra den anden side af kanalen

Her var heldigvis et godt område med græs, hvor man kunne spille bold og lege. Vi har også haft godt gavn af vores cykler, ikke langt herfra var der en mark med dådyr (eller noget i den stil), som vi besøgte og fodrede med græs. Der var også tid til at få prøvet Michaels fiskegrej af.

Inden regnen blev der forsøgt at fange fisk – det lykkedes dog ikke
Holger prøver med et strå af gangen…
Birk danser også lidt for dem

Weekenden bød på rigtigt dejligt sommervejr. Siden mandag har vi haft regn og det har været gråt i gråt. Vi har mødt en anden dansk båd, med et par pensionerede lærere. De havde købt deres båd i Holland sidste år for at sejle stort set samme rute som os. De har dog lidt længere tid til det. De er sejlet videre og vi måtte blive tilbage og vente på, at vores bestilling på det vi manglede til motoren skulle komme. Michael har været i bus et par gange til den nærmeste større by.

På cykeltur inden det blev regnvejr

Vi har fået dagene til at gå med at spille kort og spille spil på Ipaden. Drengene har lavet en masse videoer ala de youtuber de godt kan lide at se. Michael har også købt noget modellervoks, så vi laver også byggekonkurrencer. Da vi ikke har haft vaskemuligheder er der også blevet vasket lidt interimistisk i opvaskebaljen. Ind i mellem prøver vi også på, at lave lidt skole – vi læser og regner og øver lidt tyske ord. Men vi hygger nok mest.

Holger laver vist et mål og Birk en svømmepool
Modellerbogstaver – så er det lidt sjovere at øve sig på det…

Onsdag eftermiddag sejlede vi endelig afsted. Vi kom frem ved en halv otte-tiden i Minden. En fin havn hvor vi havde mulighed for, at bestille friskt morgenbrød, dejligt med lune rundstykker til morgenmad. Ved 10 tiden i dag (den 23/5) sejlede vi videre mod Bad Essen.

Vi har haft dejligt vejr og undervejs fik drengene sig et brusebad på dækket.

Det er skønt med sommervejr igen

Her i Bad Essen er der heldigvis også lidt græs, så Holger er helt ok. Drengene har også fået leget lidt vandkamp. I morgen sejler vi videre vest på.

Én kommentar til “Så gik der tid med det”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.