2 crashes på en dag

Heldigvis var det kun det ene der involverede os.

I morges da vi skulle forlade havnen i Minden, var to smarte gutter i gang med at sætte deres store stål-skib på 12-15 meter i vandet.

Ser ikke dramatisk ud, men jeg lover at det var det.

Det gik ikke godt! Vi kunne se fra starten at de overhovedet ikke kunne styre den. De fik bakket ud fra molen, og forsøgte at komme hen til udsejlingen. Vi var samtidig ved at tage afsted. Men da det var klar at de ikke havde styr på kæmpe-skuden, blev vi liggende og aftalte at vente til de var væk. Vi skulle ikke risikere noget.
De lykkedes med at få bakket hele vejen hen til udsejlingen, og prøvede at bruge bov-propellerne til at vende den korrekt i forhold til den snævre udsejling.
Da de var liiiidt for tæt på et gammelt stort træ-skib med en masse tømmermændsramte tyskere ombord, tror jeg de prøvede at give bov-propellen gas, men kom i stedet til at bruge hovedmotorerne.

Det gav et brøl fra maskinerne, og de store dieselmotorer skød med sort røg, og så… BANG! De knaldede direkte ind i bagbord side på træskibet. 50 tons stål ramte 50 tons træ.
Det knagede og bragede, og vi lærte en masse nye tyske bandeord, da de to gutter på stål-skibet skreg ad hinanden som sindsyge.
Træskibet fik trykket en del af siden ind, og der var tydeligvis et stort hul i den en halv meter over vandlinjen. Desuden var hele rælingen trykket ind på dækket.

Jeg var lige ved at begynde at filme inden det gik galt, men da vi så hvor dårligt de styrede skibet, brugte vi energien på at planlægge hvordan vi ville komme væk hvis de kom mod os. Fik dog taget ovenstående billede inden vi stak af fra crimescenen.

Vi sejlede 4 timer vest på, og landede i Bad Essen nær Osnabrück.
En hyggelig lille havn, men uden wifi eller fodboldbane.
Derfor besluttede Birk og jeg, at vi skulle lege med dronen.

Og her kommer vi til dagens andet crash.

Sådan gør man IKKE når man skal filme mellem træerne i havnen med en DJI Spark

Jeg gider ikke skrive andet end at jeg TROR den kommer til at flyve igen når jeg er færdig med skruetrækkere og superlim.

10 kommentarer til “2 crashes på en dag”

 1. Hej allesammen jeg synes det er heldig at jeres ferie er så lang, når I er så uheldige det er tilgengæld underholdende læsning. Jeg har haft sidste eksamen i dag, så nu har jeg også skoleferie er i øvrigt glad for du sejler bedre end du flyver med drone

  1. Tillykke med ferien. Kom bare på besøg. Vi er snart i Amsterdam. Du ved heldigvis ikke hvordan jeg sejler endnu:)

 2. Ja, det er i hvert fald billigere. Et sæt hex-skruetrækkere i størrelse lille, kostede 3 europadollars. Og jeg tror den kan flyve igen nu.
  Vi får se i morgen:)

 3. Åh nej det crash med bådene skræmte lige Solveig fra at tage med på en kanaltur. Godt i lå stille.
  Tja droner er jo selvflyvende og i blæst,? jeg har en I kan låne, I skal bare komme og hente den.
  Fortsat god tur

 4. Hvad laver de træer da også lige der, hvor du skal flyve. Fik drengene lært nye tyske gloser?

  1. Drengene så slet ikke det med båden – de var lige igang med den sidste skærmtid inden skoletid… Så de var i en helt anden verden…

 5. Meget spændende tur
  I kan jo også prøve en dag hvor I bare sidder ligeså stille og læser bøger Knus fra Mormor

  1. Bare rolig vi får også læst. Hother er læst en del gange, Folk og røver i Kardemomme er læst og vi er gået i gang med Tro, håb og gorgonzola for anden gang. Holger er i gang med Snøvsen og han læser i sine fodboldbøger – så det får vi heldigvis også gjort…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.