En debut og en svømmehalstur

Den 16. maj var en dag, hvor det bare var gråt i gråt. Vi tog afsted fra Wolfsburg efter et par dage med legeland, fodbold og biler. Vi sejlede hele dagen, der blev set et del Pokemon, læst i bøger og jeg tror vi fik spillet måske 100 spil UNO og et eller to spil fisk.

Brandmændende øvede sig i regnvejret – de tilbød os et brusebad, men vi takkede nej… Vi havde fået nok vand allerede.

Vi kom ret hurtigt frem til den sluse vi skulle igennem, men vi ventede nok 1½ timer på at komme til. Jeg tror vi skulle vente på et Binnenschiff eller noget i den stil. Men efterfølgende sejlede vi bare mod øst.

Der er ikke så mange havne på den her kanal, det er mest en motorvej for Binnenschiffe, for dem mødte vi mange af. Men omkring kl. 18 kom vi frem til en. De modtog dog ikke gæstebåde over 8 meter – det er vil lige… Så vi lå langs kanalen lige uden for havnen, hvor de havde en plads. Vi kunne får strøm og havde adgang til bad og WC osv. Det fungerede ok.

Vores plads ved siden af havnen

Vi tog hurtigt afsted den 17. maj, kl. 7:45. Planen var at nå frem til en havn ved Hannover, så vi havde mulighed for at finde en legeplads og et sted, hvor man kan spille lidt bold.

På vores vej mod Hannover var vi igennem en 14,7 meter sluse. Da vi fortsat måske ikke er de mest rutinerede sluse-sejlere, endte Michael oppe på kanten og vi tre andre 14,7 meter nede på båden… Hmm!! Heldigvis var der ikke noget Binnenschiff med, kun en anden sportsbåd, som sådan nogen som os hedder. –Binnenschiffe laver mega mange strømhvirvler, når deres skruer først gå i gang.

Uhhh der er langt ned…

Jeg fik altså min debut i slusesejlning uden Michael ombord og også en debut i forhold til at lægge til. Her skulle jeg først forbi et binnenschiff, der skulle ind i slusen, og igennem skruevandet indtil kanten, så vi kunne få Michael med igen. Det gik, men det var nok ikke helt så kønt, som man kunne have ønsket sig…

Med alle ombord igen kunne vi sejle videre. Vi var fremme ved halv tolvtiden, hvor vi fik os noget frokost. I stedet for en legeplads, besluttede vi os for, at tage i svømmehal. Vi tog en U-bahn ud til 96’ernes hjemmebanen, der er en kæmpe svømmehal ved siden af. Da vi kom frem, var den lukket! Der opstod en lille krise, men heldigvis er der flere svømmehaller i Hannover, så vi hoppede på endnu en U-bahn og fik leget i et fint badeland i den anden enden af byen.

På vej til svømmehallen

Hjemme på båden igen stod den på fredagsslik og Henry Danger på computeren.

4 kommentarer til “En debut og en svømmehalstur”

  1. Godt sluset Tulle siger din far !!
    Hav det godt i Hannover hvis I bliver det lidt
    Knus mormor og morfar
    Hvem blev egentlig UNO-mester nå nu mormor ikke var med?

    1. Hmm jeg tror vist, at alle fik en sejr eller to…så svært at sige hvem der er den egentlige mester Vi er sejlet videre til Idensen. En ret hyggelig havn

  2. A propos Toras glødende interesse for de Bruynes fodboldstøvler, som ser ud til at være af mærket Puma, kan jeg se på Google Maps, at selskabet Puma AG, Rudi Dassler Sport, ligger ca. 50 meter inde bag havnen i Hannover hvor i har lagt jer ind. Der har netop i DR-TV været vist en serie i to afsnit om de to tyske brødre Rudi og Adi Dasslers rivalisering indenfor fremstilling, markedsføring og salg af sportsskoene Puma og Adidas, hvoraf sidstnævnte er Adi Dasslers produkt. I kunne måske blive vist rundt med henvisning hertil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.