Wolfsburg Fodboldstadion og Autostadt

I går sejlede vi en times tid og var igennem en sluse på 9 meter. Vi sejlede øst på, da vi vil hen til en havn, der var tættere på byen. Vi fandt en, hvor Wolfsburg stadion og Bundesligaholdets træningsbane lå et spytklat væk. Vi kan sidde på båden og høre de træner og hvis det ikke var for en høj hæk, vil vi kunne følge med i hvilke øvelser de laver. Det betød selvfølgelig, at vi skulle hen og se hvad det lige var for noget.

Holger i VIP-rummet på stadionet

I forbindelse med stadionområdet var der et Wolfsburg Fodboldmuseum. Det var smart lavet, da der udover at kunne læse lidt om klubbens historie og store profiler osv. også var en masse fodboldlege og spil. De havde en banen, der målte hvor hårdt man kunne skyde, et tika-taka-træningsrum, driblebane og mange andre sjove ting. Vi fik os også en rundvisning på stadionet, hvor vi var i omklædningsrummene og i VIP-rummene og fik lov til at løbe, som spillerene, ind på banen. Græsset måtte vi dog ikke træde på. Vi sad på deres udskiftningsbænk – Holger sad på Cheftrænerens plads.

Der er varme i sæderne, ret smart

I dag var det Autostads tur. Det ligger lige på den anden side af stadionet, så en lille gåtur og vi var på besøg hos VW. – Det var især den største dreng (Michael), der så frem til det besøg…

Allerede inden vi overhovedet kom ind, var Michael glad

Udover flere etager med biler fra alle tider og modeller – tænker Michael uddyber det – var der også mulighed for at få sig et kørekort (lidt ala som i LEGOland). Så Birk er nu ejer af en VW-kørekort.

Racer Birk i grøn VW

Der var også en ret god legeplads, som de to mindste drenge vist synes var lidt sjovere end biludstillingen, så til sidst delte vi os lidt op.

Det var en ret god legeplads

Vi har haft en sejlfri dag, men det var også tiltrængt. Vi har fået vaske tøj, fyldt vand på både og købt en ny elkoger, så alt godt her.

3 kommentarer til “Wolfsburg Fodboldstadion og Autostadt”

  1. Dejligt med en godnathistorie igen. Man bliver jo helt afhængig af den.
    Skal jeg til at passe på min bil nu, hvor Birk har fået kørekort til en VW. ?
    Kan det passe, at I ikke har den rigtige placering på båden på bloggen? Synes ikke det passer med et fodboldstadion i “baghaven”?

    1. Næ, kan se, at det stadig ser ud til, at vi er i den havn vi var i før vi kom her… Det siger jeg lige videre til Michael…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.